Löfte

Vårt löfte till dig

Löftet till våra kunder är altså enkelt. När vi garanterar MEAT DISTRICT STANDARD är djuren uppfödda i en stressfri miljö på gräsbete med utmärkta förhållanden för djuren. Vi garanterar också kött helt fritt från antibiotika.

Vår höga standard för djurvälfärd är inte bara en fråga om moral, utan också en fråga om kvalitet. Vi tror att nöjda djur som lever i sin normala miljö producerar högkvalitativt kött med en bättre smak och textur.

I de fall vi erbjuder viltkött är alltid leverantören i direkt kontakt med jägaren och vi kan på så sätt alltid spåra vart, när och hur ett djur är fällt.

"Ät inte mer kött, ät bra kött"

USA’s bästa producenter av premium kött

Vår leverantör av amerikanskt kött är en av USAs bästa producenter.

Cedar River Farms renrasiga stutar slaktas vid 14-17 månaders ålder, vilket är 3-6 månader tidigare än konventionell nötkreatur.

Djuren kommer till Cedar River Farms från utvalda gårdar som säkerställer en 100% vegetarisk kost helt utan antibiotika behandlingar.

Vi är stolta över att leverera kött från Cedar River Farms som är genomgående mört, saftigt och välmarmorerat och överträffar förväntningarna varje gång!

Spara