Från natur till bord

Vi tror att nöjda djur som lever i sin normala miljö producerar högkvalitativt kött med en bättre smak och textur. Oavsett om det är nötkött eller viltkött är vi alltid i nära kontakt med urpsrunget och vi kan på så sätt alltid spåra vart, när och hur ett djur lever sitt liv före middagsbordet.

  • Du lägger en order

    Resan till bordet börjar med att en beställning läggs i vår webbshop. Vi tillhandahåller kött av högsta kvalitet som kommer från djur i olika storlekar. För att säkerställa att våra kunder alltid får den bästa kvalitet av kött kan vi inte beställa från leverantörer som producerar köttdetaljer likt en fabrik. Detta gör att alla delar väger olika varje gång.

    Av denna anledning reserverar vi alltid en extra mängd som motsvarar 0,5 kg utöver den beställda mängden vid betalning. Allt kött som säljs kontrolleras noggrant och när det vägs upp krediteras din faktura eller betalning med beloppet för den extra mängden innan pengarna dras från ditt konto.

  • Vi hanterar din beställning

    När du lagt en order hos oss hanterar vi denna samma dag eller nästkommande arbetsdag. Då vi enbart säljer färskt kött har vi små mängder på lager och resterande kommer direkt från våra gårdar eller viltproducenter.

  • Kontroller av kött

    Innan vi packar ditt kött för kyld leverans kontrollerar vi alltid förpackningar och märkningar. Vi gör också en egen kontrollvägning av köttet med certifierade vågar för att alltid garantera rätt mängd.

  • Justering av pris

    När köttet är kontrollerat och är uppvägt krediteras den mängd som avviker innan betalningen faktiskt genomförs.

  • Leverans till din dörr

    Din beställning levereras hem till dörren onsdag – torsdagar mellan 08-22.

    Våra köttprodukter är frysta och kräver kylda transporter. Vi skickar antingen med kylbil eller i isolerad kyllåda för att alltid hålla köttet vid rätt temperatur. Vi rekommenderar att du behåller köttet fryst efter leverans och tinar långsamt i kylskåp dagen innan det ska ätas!

     

Spara