Ugnsform – Kungshamn
Rustik och robust ugnsform med handtag. Ugnsform Kungshamn är tillverkad i 2 mm svenskt kolstål. Detta ger en ugnsform som leder värme på ett effektivt sätt, går att använda för matlagning på vilken värmekälla som helst. Laga gratänger, lasagne, stekar,
baka pajer eller det som just du gillar att laga. Använd på grillen, i ugnen, på spisen eller över öppen eld. Ugnsformen Kungshamn passar även utmärkt för presentation och servering.
Denna ugnsform är något mindre än en vanlig ugnsform och lämpar sig perfekt för det mindre sällskapet.
649 kr
Köttet kommer från levande djur som växer olika, detta gör varje del unik. Våra producenters ambition är att alla delar ska väga lika mycket. Vi kontrollväger samtliga detaljer innan de skickas och krediterar övervikten efter försändelsen är skickad från oss.
Material
Ugnsformen är gjord av 2 millimeter kallvalsad svensk kolstål och producerad i Stockholm. Materialet kommer att skifta färg efter första användningen, efter att du bränt in den. Kolstål får en rödbrun, svartskiftande färg och åldras vackrare och vackrare ju mer du använder ugnsformen.
Mått
Längd: 17 cm
Bredd: 12 cm
Tjocklek: 2 mm
Användningsområden
- Ugn
- Elspis
- Gashäll
- Induktionshäll
- Grill
- Öppen eld
Skötselråd
Smörj in den med lite matolja innan du använder den första gången. Bränn in ugnsformen genom att olja in den och låta den stå i ugnen i nån timme på 200 grader.
Diska den alltid för hand i varmt vatten, du behöver inget diskmedel.
Kolstål rostar om du lämnar brickan blöt eller fuktig, så tänk på att torka av den noga.

Fler produkter

Tomahawk Steak ca 2.7 kg
Tre stycken Tomahawk Steak per låda! Upptäck vår imponerande Tomahawk Steak, hämtad från nötkreatur som har fötts upp på naturligt…

Flankstek ca 3 kg
Upptäck vår delikata flankstek, noggrant utvald från nötkreatur som har fötts upp på naturligt gräs i Skottlands frodiga betesmarker. Denna…

Smashjärn – Skuru
Alla smashjärn från Vrakberget är producerade i Stockholm av svenskt rosftitt stål. Smasha burgare med stil i köket, vid grillen-…