591 kr / kg

Prisinformation

En förpackning innehåller tre portionsbitar med en total vikt mellan 0.8-1.2 kg. Debitering justeras efter kontrollvägning av kött.

Köttet levereras fryst
Läs mer om orderprocessen här

Ryggbiff ca 800g

Premium ryggbiff från USA. Perfekt köttbit som är mör med fyllig nötsmak. Tillaga gärna med bibehållen fettkappa då denna tillför mer smak. Önskas mindre fett så skär hellre bort kappan efter tillagning! Hitta fler tips om ryggbiff här.

591 kr / kgLäs mer
Kan vi leverera köttprodukter hem till dig?
Fyll i ditt postnummer så kollar vi.
Vi kan leverar till postnummer !Vi kan tyvärr inte leverera till postnummer , än.
När du beställer kött levereras din beställning hem till dörren med PostNord i en frigolitbox fylld med kylgel. Lådan håller köttet i rätt temperatur i upp till 80 timmar.
Köttet kan börja tina men aldrig helt, vilket innebär att köttets smak, struktur eller kvalitet INTE påverkas om du lägger det i frysen när du får hem din förpackning.

Köttet kommer från levande djur som växer olika, detta gör varje del unik. Våra producenters ambition är att alla delar ska väga lika mycket. Vi kontrollväger samtliga detaljer innan de skickas och krediterar övervikten efter försändelsen är skickad från oss.

Produktinformation

Vår ryggbiff är från Cedar River Farms där den ingår i ett program för exceptionell matupplevelse och fokus på djurens välbefinnande.

Cedar River Farms renrasiga stutar slaktas vid 14-17 månaders ålder, vilket är 3-6 månader tidigare än konventionell nötkreatur. Djuren kommer till Cedar River Farms från utvalda gårdar som säkerställer 300 dagar grain-fed kost helt utan antibiotika och tillväxthormon. Vi är stolta över att leverera kött från Cedar River Farms som är genomgående mört, saftigt och välmarmorerat och överträffar förväntningarna varje gång!

Mer information – Ryggbiff ca 800g

En mästerkock skulle beskriva ryggbiff som en högkvalitativ köttstyckningsdetalj med en kraftfull smak och en mjuk konsistens.

Ryggbiff kommer från nötkreaturs rygg och är väl marmorerad med fett, vilket hjälper till att hålla köttet saftigt under tillagningen. Den är också rik på protein och näringsämnen.

Ryggbiff kan tillagas på flera olika sätt, men det är vanligtvis bäst att grilla eller steka den på hög värme för att skapa en krispig yta och en rosa kärna. Många kockar föredrar att krydda ryggbiffen med salt och peppar, eller andra kryddor och marinader för att förbättra smaken ytterligare.

Ryggbiff serveras ofta som en huvudrätt med enkla tillbehör som potatis, grönsaker och såser, som bearnaisesås eller rödvinssås. Den kan också skivas tunt och användas som fyllning i en sandwich eller wrap.

Innertemp vid stek/grill:

Rare: 55°C

Medium: 60°C

Well done: 70°C

Fler produkter

Hängmörade lådan 7,5 kg

Hängmörade lådan 7,5 kg

Hängmörade detaljer från Svenska gårdar i Norrland! Vi har kombinerat ihop samtliga hängmörade delar vi säljer i en och samma…

499 kr/kg
Visa produkt
Pizzastål – Fredriksvik

Pizzastål – Fredriksvik

Rustikt och robust pizzastål med handtag. Pizzastål Fredriksvik är tillverkad i 6 mm kolstål. Detta ger ten bricka som leder…

Svensk Hängmörad Entrecôte på ben

Svensk Hängmörad Entrecôte på ben

Entrecôte på ben med kött från Kviga på 18 månader av rasen Hereford (läs mer om Hereford här) Kvigan är…

599 kr/kg
Visa produkt
Spara