Nordhamn – Allroundkniv 13 cm

En välbalanserad allroundkniv som passar bra till alla de mindre uppgifterna i köket och som ett komplement till de större knivarna.
Bladlängd: 13 cm

• Extremt skarpt, hållbart och korrosionsbeständigt blad.
• Knivskaftet i Micarta passar både höger- och vänsterhänt.
• Mycket tunt blad och egg för perfekt skärpa och fina snitt.
• Välbalanserad med bästa ergonomi för handen
• HRC 60±2
• Slipvinkel 15° en sida

845 kr

Läs mer
När du beställer kött levereras din beställning hem till dörren med PostNord i en frigolitbox fylld med kylgel. Lådan håller köttet i rätt temperatur i upp till 80 timmar.
Köttet kan börja tina men aldrig helt, vilket innebär att köttets smak, struktur eller kvalitet INTE påverkas om du lägger det i frysen när du får hem din förpackning.

Köttet kommer från levande djur som växer olika, detta gör varje del unik. Våra producenters ambition är att alla delar ska väga lika mycket. Vi kontrollväger samtliga detaljer innan de skickas och krediterar övervikten efter försändelsen är skickad från oss.

Skötselråd

Skölj i varmt vatten och torka torrt. För bästa hållbarhet, slipa varje sida 3 gånger innan du hänger kniven på en magnetremsa. Bör inte diskas i diskmaskin.

Extremt skarpt, hållbart och korrosionsbeständigt blad.
Knivskaftet i Micarta passar både höger- och vänsterhänt.
Mycket tunt blad och egg för perfekt skärpa och fina snitt.
Välbalanserad med bästa ergonomi för handen
HRC 60±2
Slipvinkel 15° en sida

Fler produkter

Hamburgarefärs 5 kg

Hamburgarefärs 5 kg

Vår nya hamburgarefärs skiljer sig från mängden genom en omsorgsfull urvalsprocess där de använder hela djuret och noga väljer ut…

189 kr/kg
Visa produkt
Hängmörade lådan 7,5 kg

Hängmörade lådan 7,5 kg

Hängmörade detaljer från Svenska gårdar i Norrland! Vi har kombinerat ihop samtliga hängmörade delar vi säljer i en och samma…

499 kr/kg
Visa produkt
Brisket Black Angus ca 7 kg

Brisket Black Angus ca 7 kg

Full packer Black Angus brisket, den ultimata styckdetaljen för långsam tillagning och en magisk smakupplevelse. Brisket är en klassisk köttdetalj…

319 kr/kg
Visa produkt
Spara