784 kr / kg

Prisinformation

En förpackning innehåller tre portionsbitar med en total vikt mellan 0.9-1.1 kg. Debitering justeras efter kontrollvägning av kött.

Köttet levereras fryst
Läs mer om orderprocessen här

Entrecôte ca 1 kg

Premium Entrecôte från USA. 100% USA CHOICE QUALITY med otrolig smak och mycket karaktär. Vår Entrecôte är från Cedar River Farms där den ingår i ett program för exceptionell matupplevelse och fokus på djurens välbefinnande. Kolla in ett riktigt fint recept på Entrecôte här.

784 kr / kgLäs mer
Produkten är slut i lager

Slut i lager

Kan vi leverera köttprodukter hem till dig?
Fyll i ditt postnummer så kollar vi.
Vi kan leverar till postnummer !Vi kan tyvärr inte leverera till postnummer , än.
När du beställer kött levereras din beställning hem till dörren med PostNord i en frigolitbox fylld med kylgel. Lådan håller köttet i rätt temperatur i upp till 80 timmar.
Köttet kan börja tina men aldrig helt, vilket innebär att köttets smak, struktur eller kvalitet INTE påverkas om du lägger det i frysen när du får hem din förpackning.

Köttet kommer från levande djur som växer olika, detta gör varje del unik. Våra producenters ambition är att alla delar ska väga lika mycket. Vi kontrollväger samtliga detaljer innan de skickas och krediterar övervikten efter försändelsen är skickad från oss.

Cedar River Farms renrasiga stutar slaktas vid 14-17 månaders ålder, vilket är 3-6 månader tidigare än konventionell nötkreatur.

Djuren kommer till Cedar River Farms från utvalda gårdar som säkerställer 300 dagar grain-fed kost helt utan antibiotika och tillväxthormon. Vi är stolta över att leverera kött från Cedar River Farms som är genomgående mört, saftigt och välmarmorerat och överträffar förväntningarna varje gång!

Slut i lager

Mer information – Entrecôte ca 1 kg

Entrecôte är en köttstyckningsdetalj som kommer från nötkreatur och är känd för sin saftiga smak och mjuka konsistens.

Entrecôte är en stek som skärs från mellanrevbenen och ryggraden på nötkreatur och är väl marmorerad med fett, vilket ger en naturlig smak och en tendens att vara saftig.

Entrecôte kan tillagas på olika sätt, men den mest populära metoden är att grilla eller steka den på hög värme. Det är viktigt att inte översteka entrecôten för att undvika att den blir torr. Vanligtvis serveras entrecôte skivad och rosa i mitten, med en krispig yta.

I Frankrike är entrecôte en klassisk rätt som ofta serveras med frites och en kraftfull bearnaisesås.

Innertemp vid stek/grill:

Rare: 55°C

Medium: 60°C

Well done: 70°C

Fler produkter

Underlägg – Solnedgång

Underlägg – Solnedgång

Solnedgång är ett underlägg som skapats med inspiration från solnedgången som lägger sig över Vrakberget varje kväll, och fyller platsen…

Smashjärn – Ektorp

Smashjärn – Ektorp

Alla smashjärn från Vrakberget är producerade i Stockholm av svenskt rosftitt stål. Smasha burgare med stil i köket, vid grillen-…

Pizzastål – Fredriksvik

Pizzastål – Fredriksvik

Rustikt och robust pizzastål med handtag. Pizzastål Fredriksvik är tillverkad i 6 mm kolstål. Detta ger ten bricka som leder…

Spara